Затвори

0

начало аромати продукти продукти

Ароматизиращи системи с флакони

Диспенсъри за флакони

Аерозолни флакони

Парфюмна линия Екзотични цветя Екзотични плодове Деликатесни Неутрализатор

Други решения за ароматизиране

За текстил За автомобила За пепелници За гардероби Борба с насекоми Грижа за хигиената

Ароматизиращи системи с масла

Дифузери G 100 Масла за дифузери
брандове за нас обонятелен маркетинг контакти

За нас

История на компанията, цели и мисия

Кои сме ние?

Соло ЕООД е семейна компания. Основана през 2003г, фирмата непрекъснато се развива и разраства през годините. Към днешна дата, Соло ЕООД е един от най-големите производители на ароматизирани и ароматизиращи продукти и системи в Югоизточна Европа, единствен за България.

Производствената база и главният офис се намират в гр. Шумен, в близост до пристанище Варна. Имаме много добре развита дистрибуторска мрежа в цяла България и изнасяме в повече от 10 страни по света. В резултат на всички тези години на самоусъвършенстване и прогрес, днес нашата компания е модерна, с високо ефективни процеси, силно ориентирана към клиента.

Нашата цел е да предоставим най-добрите продукти и услуги на нашите партньори. Екипът ни от висококвалифицирани и опитни хора работи ежедневно, за да създаде аромата на вашите мечти. Черпим вдъхновение от природата и създаваме с наслада нови и нови усещания.

Нашите предимства

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ – висококвалифицирани хора, внимателно подбрани съставки, ефективни производствени процеси – това е ключът към успеха на нашите продукти. За всички продукти на Solo Air използваме екологично чисти етерични масла, превърнати във вълшебна магия. Нашите аромати отличават клиентите ни сред останалите, добавяйки нежно невидимо докосване във въздуха, възприемано само чрез сетивата.

ОБСЛУЖВАНЕ – желанието ни е да изграждаме взаимноизгодно партньорство с нашите клиенти. Винаги в крак с последните пазарни тенденции, ние ще Ви напътстваме в избора на най-подходящия аромат за вас. Готови сме да отговорим на всяко ваше запитване, или да ви помогнем при решаването на всеки проблем.

ГЪВКАВОСТ - нашата компания непрекъснато се променя, за да се адаптира към най-новите пазарни тенденции. Ние сме изцяло ангажирани да предложим на нашите клиенти кратки срокове на производство, голямо разнообразие от аромати, най-добро обслужване. Виждаме възможности там, където други виждат трудности.

АРОМАТ ПОДПИС – Правилният корпоративен аромат може да даде тласък на марката и да помогне на компанията да се открои сред своите конкуренти. Създаваме уникални аромати, които свързват бранда с клиентите по един по-дълбок и запомнящ се начин. Заедно създаваме незабравими аромати, които разказват история.

ПРОИЗВОДСТВО ПОД ВАША МАРКА – С широкото портфолио от продукти, които предлагаме, можем да проектираме желания от вас продукт за ароматизиране с аромат и визия, стриктно спазвайки вашите изисквания.Нашата мисия

Нашата мисия е да накараме нашите партньори да се чувстват екстравагантни, предизвикателни и деликатни едновременно. Ние постоянно търсим нови ароматни вдъхновения и емоции. Работим в партньорство с нашите клиенти, за да разберем по-добре тяхната стратегия и философия. Само по този начин можем да създадем и да съчетаем класика и красота.