Затвори

0

начало аромати продукти продукти

Ароматизиращи системи с флакони

Диспенсъри за флакони

Аерозолни флакони

Парфюмна линия Екзотични цветя Екзотични плодове Деликатесни Неутрализатор

Други решения за ароматизиране

За текстил За автомобила За пепелници За гардероби Борба с насекоми Грижа за хигиената

Ароматизиращи системи с масла

Дифузери G 100 Масла за дифузери
брандове за нас обонятелен маркетинг контакти

Брандове

Открий нашите брандове

solo-air.com

Марка луксозни продукти за професионално ароматизиране, предлагащa решения за помещения с всякакви размери и разположение. С годините непрестанно надграждаме марката и днес тя е символ на качество и надеждност. Инвестираме в нови луксозни аромати, визия и продукти, което ни позволява да предложим на нашите партньори цялостни решения в областта на ароматизирането. Широката ни гама аромати удовлетворява всеки вкус и очаквания. Парфюмните ни аромати са вдъхновени от световно известни парфюмеристи и нямат аналог на пазара.

Solo Air е посветена на съвършенството - разнообразие от вдъхновяващи аромати и съвременен дизайн, които ще се вписват във всеки отделен стил. Това е лукс, в който можете да се потапяте всеки ден.

rivahome.bg

Специално разработена, за да удовлетвори клиенти с ограничен бюджет, или търсещи конкретно позициониране на пазара с определени аромати, както и за ароматизиране на санитарни помещения и др.

Riva Home предлага всичко, което може да очаквате и дори още повече – перфектно изпълнение, вдъхновяващи аромати и изискан съвременен стил. Атрактивната опаковка допринася за цялостното добро впечатление от продукта.

Private Label

Фирма Solo Air разполага с производствени мощности и опитни специалисти с дългогодишен опит в областта на производството на продукти за професионално ароматизиране. Готови сме да развием заедно с вас продукта и аромата, които ще ви отличат сред конкурентите ви и ще добавят уникален акцент върху вашето представяне на пазара.

Нашите маркетинг специалисти са готови да ви консултират при разработването на собствен бранд – определяне на таргет група, разработване на продуктов асортимент, както и за разработване на цялостна стратегия за представянето на продукта.

Как протича процесът по създаване на аромат

1.

Поставяме началото от среща с клиента, на която той обяснява кои са ценностите на неговия бранд.

2.

Клиентът дефинира целта и усещанията, които би желал да комуникира със своите клиенти като: платежоспособност, авангард, технология, сигурност, дизайн, близост, ловкост, гъвкавост, професионализъм.

3.

Разработваме уговорените количества съгласно поставените параметри и ги доставяме на желано от клиента място.

4.

Специфичният корпоративен аромат отличава бранда и спомага за различаването му сред останалите конкуренти.

Ние от Solo Air се наслаждаваме на създаването на нови акорди, откривайки нови вълнуващи усещания. Природата ни вдъхновява и ние я преоткриваме всеки път, когато творим. По тази причина ние сме винаги до вас. Предлагаме целия си опит и познания, за да разработим отличителен продукт. Нашата добра организация ни позволява бързото адаптиране при промените на пазара. Ние виждаме нови възможности там, където другите виждат трудности.